X-PSILIKATZOY

ΕΙΜΑΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΄ΜΑΙ

Time is on my side… not

Posted by Constantina Delimitrou στο Ιουλίου 8, 2009

Για να σας βουλώσουμε το στόμα μια και καλή και να μην ξαναπείτε ότι γράφουμε μαλακίες στα ιντερνέτια, πάρτε και δύο ειδήσεις που αποσιωπήθηκαν τεχνηέντως (τσσσσσσσσσσ) και έχουν άμεση (επαναλαμβάνω, άμεση) σχέση αναμετάξυντων:

Το ελληνικό υπουργείο Γεωργίας ανακοινώνει ότι ξεκίνησε πρόγραμμα τεχνητής βροχής. Όχι, δεν έβαλε γεωπόνους να χορεύουν.

Η Ουκρανία απαγορεύει την πορνογραφία. Εντελώς. Επιτρέπεται λέει, μόνο για ιατρικούς λόγους?!?

Μη τα κάνω και νιανιά. Όσοι έχετε μυαλό καταλάβατε την απευθείας σχέση με τους πράκτορες του Σόρος, τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, τη σωρό του Μάικλ, τους Καπνιστές και τους Νταβραντισμένους Ουκρανούς Πορνοστάρς.

Με κίνδυνο να φανώ άσχετη, αυτό με τους ιατρικούς λόγους και την πορνογραφία ας μου το εξηγήσει ένας ψαγμένος σας πληζώ γιατί θα βάλω τη φαντασία μου να δουλέψει και θα χάσουμε πάλι κάθε υποψία κύρους, σοβαρότητας, Τάξης & Ηθικής βεβαίως βεβαίως. :P

Δυόμισι και σήμερα.
Βδομάδες.
νοτ ον μάι σάιντ.
λυγμ!Τσίμπα κι ένα τυχαίo post από το παρελθόν...

Advertisements

19 Σχόλια to “Time is on my side… not”

 1. oneinchman said

  Ως ειδήμων σε θέματα πορν…εμμμμ ιατρικής, πιστεύω είναι προφανές:
  Η πορνογραφία θα απαγορεύεται ρητά, παρεκτός αν χρησιμοποιηθεί ως προκαταρκτικό βοήθημα για να παίξεις το γιατρό!
  Τέσσερις (βδομάδες) και αύριο, κι έχω λαλήσει ήδη…

 2. tougo said

  ίσως το πορνό να επιτρέπεται μόνο στους δωρητές σπέρματος ο_ο. Να δω πια χώρα θα απαγορεύσει τον ιδρώτα.

 3. Thrass said

  Για τις ιατρικές εφαρμογές τής πορνογραφίας δεν ξέρω. Ξέρω όμως ότι ο χορός τής βροχής πιάνει! Ο χορός σηκώνει σκόνη, τα σωματίδια της οποίας δρουν ως πυρήνες συσπείρωσης για τούς υδρατμούς. Έτσι, όταν ο ουρανός αποκτήσει αρκετούς τέτοιους πυρήνες συσπείρωσης σε κατάλληλο ύψος, ο σχηματισμός νεφών γίνεται πιο εύκολα και η πιθανότητα βροχής αυξάνεται.

  Φυσικά, είναι δύσκολο να σηκώσεις αρκετή σκόνη σε κατάλληλο ύψος. Το έδαφος πρέπει να έχει κατάλληλη σύσταση και όλα τα παλικάρια της φυλής πρέπει να είναι σε τοπ φόρμα.

  Οπότε ελπίζω το ελληνικό υπουργείο γεωργίας να έχει πιο σύγχρονες μεθόδους κατά νου.

 4. Nicholas said

  Για να μαθαίνετε οι αδαείς, σε ένα επισόδιο του Grey’s Anatomy ένας ασθενής αλεργικός στα παυσίπονα έβλεπε τσόδες μέχρι τελικής πτώσεως διότι λέει παράγουν ενδορφίνες στον εγκέφαλο και περιορίζουν τον πόνο. Όταν δε κόπηκε το ρεύμα και τηλεόραση γιοκ, μια γιατρός του περιέγραφε προφορικά (δυστυχώς) τσοντοσκηνές για να πετύχει το ίδιο αποτέλεσμα.
  Δίνει άλλο νόημα στο «παίζω το γιατρό».

  Όχι για να μη λέτε ότι στην τηλεόραση βάζουν μόνο βλακείες…

 5. Συνωστισμός προβλέπεται στις κλινικές σπέρματος στην Ουκρανία… Αλλά οι Ουκρανοί το έχουν προβλέψει και αυτό μελετώντας εξονυχιστικά το παρακάτω video: http://www.youtube.com/watch?v=-SQpNMjZb3Y.

 6. elsa said

  Καλή περίπτωση η τεχνητή βροχή για την κατάσβεση πυρκαγιών…πέρα απ’το πότισμα, οκ.
  Το άλλο περί πορνογραφίας, ασχολίαστο!

 7. keraban said

  Στα τέλη του 19ου αιώνα όταν πρωτοεμφανίστηκε η φωτογραφία, μια από τις πρώτες χρήσεις της ήταν για πορνογραφία. Φυσικά θεσπίστηκε αμέσως νόμος που την απαγόρευε (βικτοριανή εποχή γαρ) αλλά υπήρχε ένα παραθυράκι. Επιτρεπόταν η απεικόνιση γυμνού σώματος σε φωτογραφίες που προοριζόταν για μαθητές σε σχολές καλών τεχνών και γενικά για ζωγράφους και αντικαθιστούσαν τα γυμνά μοντέλα. Αν θυμάμαι καλά, αυτές οι φωτογραφίες ονομάστηκαν academica και για δεκαετίες υπήρχε μια τεράστια παραγωγή και διάθεση τέτοιων φωτογραφιών. Φυσικά ελάχιστες από αυτές κατέληξαν σε καλλιτέχνες. Βρέθηκαν συλλογές με περισσότερες από 10,000 academica στα πατάρια σπιτιών που δεν είχαν κανένα πρόγονο με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Πολλές από αυτές τις φωτογραφίες όμως έχουν αυτοτελή καλλιτεχνική αξία και αποτελούν αντικείμενα εκθέσεων και εκδόσεων. Θύμισε μου την επόμενη φορά που θα έρθετε να σας δήξω την συλλογή μου με σχετικά λευκώματα της tashen και να σου δανείσω το ‘Πορνογραφία: Η κρυφή ιστορία του πολιτισμού’

 8. «πρόγραμμα τεχνητής πρόκλησης βροχής στους ορεινούς όγκους της Δυτικής Θεσσαλίας.»
  «Η εφαρμογή του προγράμματος θα γίνει από την 1η Ιουνίου μέχρι την 10η Ιουλίου.»

  Έτσι εξηγούνται οι καταιγίδες στην Αττική Ιούλιο μήνα. Αθάνατο ελληνικό δημόσιο. Πάτε στοίχημα ότι στους ορεινούς όγκους της Δυτικής Θεσσαλίας δεν έχει πέσει ούτε ροχάλα?

 9. Nassos K. said

  Αρα «ψέκασαν» πρώτα την Ουκρανία και τώρα έρχονται και σε μας.
  Οχι ότι το χρειαζόμαστε. Δεν πάει άλλο κάψιμο 🙂

 10. Estarian said

  Δεν την απαγόρευσαν καλέ την πορνογραφία!! Μάθετε να διαβάζετε μπιχάϊντ δε λάϊνς. Απλά προφανώς κάποιοι θεούσοι τους έπρηξαν να την απαγορεύσουν και αυτοί έβγαλαν ένα νόμο με ένα παράθυρο-βεράντα με κήπο και πισίνα. ΠΑΝΤΑ υπάρχει ιατρικός λόγος για την πορνογραφία. Και εξηγούμαι :
  Ο άνδρας ως γνωστόν, είναι ζώον σεξουαλικόν. Θέλουμε να ταις πηδήκωμεν όλας ταις γυναίκας. ΑΛΛΑ όταν δεν ημπορούμεν να συνουσιασθώμεν και οι ΟΡΜΟΝΕΣ μας, ειδικά η τεστοστερόνη, αρχίζουσι και τρέχουσι εκ των ώτων, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να πάθουμε έμφραγμα και κολούμπρα. ΟΠΟΤΕ για ΚΑΘΑΡΑ ιατρικούς λόγους πρέπει να καταφύγωμεν εις την πορνογραφίαν ίνα ξελαμπικάρωμεν. Όπερ σημαίνει πως ΠΑΝΤΑ υπάρχει ιατρικός λόγος δια την πορνογραφίαν, τουτέστην ο νόμος είναι κενός περιεχομένου.
  Αλλιώς, αν δεν είναι αυτό επιχείρημα, βλέπω τους Ουκρανούς να τιγκάρουν τις τράπεζες σπέρματος άμα θέλουν να δουν κανα τσοντιδάκι..
  Ααχ Ουκρανία…

 11. lee said

  Πολυ σωστη η παρατηρηση του antidrasi+sex, κι εγω κολλησα στην αρχη. Ομως με μια προσεχτική ματια, ειδα οτι αυτο το δελτιο τυπου ειναι απο το 2001….

 12. Απαγορέψανε το πορνό στην Ουκρανία οπως απαγορέψανε τα ηλεκτρονικά παιχνίδια παντός τύπου, τυχερά και τεχνικά στην Ελλάδα; Με εξ’ορισμού πασιέντζα στο pc?
  😉

 13. Ανεξαρτήτως βέβαια, η απαγόρευση ενός είδους λόγου με τόσο ρευστά και τόσο αφηρημένα όρια (π.χ. ποιός μπορεί με βεβαιότητα να κρίνει αν ένα βιβλίο είναι πορνογραφία ή απλώς λογοτεχνία;) μπορεί θαυμάσια να χρησιμοποιηθεί για να φιμωθούν και να στιγματιστούν αντιφρονούντες και ιστοσελίδες. Μια πορνοεικόνα στην cache μπορεί να είναι λόγος φυλάκισης και χαρακτηρισμού ενός αντιφρονούντα σαν «διακινητή πορνογραφίας». Η ρετσινιά θα τον κυνηγάει μια ζωή.

 14. Εγώ πάλι θέλω να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει. Να δούμε τι θα προκύψει. 😛

 15. heliotypon said

  Επισήμως και στην Ελλάδα απαγορεύεται η πορνογραφία, Όπως απαγορεύεται και η «διευκόλυνση αλλοτρίας ακολασίας» (δηλαδή ο ξενοδόχος του ξενοδοχείου ημιδιαμονής πάει φυλακή αν τηρηθεί ο νόμος). Φυσικά απαγορεύεται και «η εκμετάλλευση κοινής γυναικός», αλλά όλες οι μπουρδελοαγγελίες από εκμεταλλευτές είναι δημοσιευμένες. Και στην «ορθόδοξη(;)» Ουκρανία μάλλον λόγω πίεσης από τους παπάδες περνούν τέτοιους νόμους. Τα ξέρουμε εμείς αυτά…

 16. Oneichman αααααααααααα. Τώρα μπήκα. 

  Tougo ωχ, κι αυτό σωστό. Πάντως ωραιότατη ιδέα αυτό με τον ιδρώτα, ειδικά σε όσους θα επιτρέπεται (για ιατρικούς λόγους πάντα) να καταναλώνουν σκόρδο. 😉

  Thrass, ωχ! Ε, καλά ότι θα διάβαζα και απόδειξη για το χορό της βροχής δεν θα το πίστευα. Πάντως δεν μου φαίνεται και πολύ σωστή γιατί στην Σαχάρα για παράδειγμα θα έπρεπε να ρίχνει καρεκλοπόδαρα με τόσους τόνους σκόνης κάθε φορά που έχει ανεμοθύελλες.

  Nicholas κοίτα διαμάντι που έχασα. Άμα συνεχίσεις την παραμόρφωση με τέτοιους ρυθμούς σε βλέπω μέχρι και δρ. Χάουζ. 😛

  Urban poetic κάφροι εδώ μέσα! 😛

  Elsa δεν νομίζω η τεχνητή βροχή να μπορεί να έρθει τόσο πολύ γρήγορα (ώρες) σε περίπτωση πυρκαγιάς. Πάντως θα ήταν τέλειο.

  Keraban δεν είχα ιδέα και ναι, ήμουν σίγουρη ότι τα πορνόμουτρα πάντα βρίσκουν τρόπο να ασκούν το σπορ. 😛

  antidrash+sex το επόμενο βήμα θα είναι οι δημοτικοί κυκλώνες. Θα φτιάχνεις εσύ τη βροχούλα σου και θα στέλνουν από την κάτω παναγιά έναν τυφώνα και θα στη στέλνει στο διάολο. 😛

  nassosK. εεεε μήπως να κόψεις τον Λιακό; Ή το ιντερνέτι; 😛

  Estarian εμ, αυτά που έλεγα παραπάνω για τα πορνόμουτρα. Πάντως υπάρχουν και άλλες λύσεις για το καθαρά ιατρικό πρόβλημα που περιγράφεις (το σωματικό αλλά και το ψυχολογικό) και μάλιστα με την ακόλουθη σειρά: ευνουχισμός, στείρωση και λοβοτομή. Περδίκια θα γίνετε.

  Lee σωστός. Είπαμε, μην με παίρνετε σοβαρά εδώ μέσα και ειδικά ένα τσικ πριν τις διακοπές. 

  Pygoskelis AnteRePouSeXalaeiGyrnaPisw, σωστό αυτό για τα παιχνίδια αλλά το δεύτερο σκέλος είναι αυτό που με φρικάρει κι εμένα.

  Κοκκινοσκουφίτσα δεν είμαι μόνη μου σ’ αυτή τη ζωή. Τι σου φταίει η οικογενειά μου, να τη διασύρω έτσι; 😛

  Tougo & κοκκινοσκουφίτσα δηλαδή, άμα τα φανταστώ φορώντας κουκούλα τη γλιτώνω; 😛

  Heliotypon είσαι θεός. Τι γαμάτο να ξέρεις ειδήμουνες στο ίντερνετ. 😛

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: