X-PSILIKATZOY

ΕΙΜΑΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΄ΜΑΙ

ΤΖΙΝ

Posted by Constantina Delimitrou στο Ιανουαρίου 29, 2007

(ευτυχώς για τον Τσακ Νόρις, δεν συναντηθήκαμε ποτέ)

Όταν είχε σκάσει το Τσέρνομπιλ, ο δάσκαλος του καράτε είχε κατατρομοκρατήσει τον κόσμο. Είχε μαζέψει όλους τους γονείς κι άρχισε να τους λέει για τις βλαβερές συνέπειες της ραδιενέργειας και πως ο μόνος τρόπος να προστατευτεί κάποιος ήταν το τζίνσενγκ. Οι γονείς μου, πρώτη φορά το άκουγαν αυτό το πράγμα. Ο πατέρας μου ακόμα το λέει τζιν-τζιν.

Είχε φέρει τότε ο δάσκαλος έναν «σαμουράι» απ΄την Κορέα. Μας είπε ότι η δουλειά του ήταν δήμιος. Ενάμισι μέτρο άνθρωπος, αδύνατος μ΄ένα μουστακάκι τόσο δα. Νεύρο σκέτο. Τον είχε φέρει να μας εκπαιδεύσει στα σπαθιά γιατί πλησίαζαν οι επιδείξεις. Έφερε μαζί του τρία σπαθιά με διαμαντένιες κόψεις σε ειδικές θήκες. Έριχνε ένα μαντήλι στον αέρα και το έσχιζε στα δυό με το σπαθί, πριν να πέσει στο πάτωμα. Εκατομμύρια κόστιζαν εκείνα τα σπαθιά και κάθε βράδι τα κλείδωναν στο γραφείο.

Μ΄αυτά – μετέφραζε ο δάσκαλος – έκοβε τα χέρια των κλεφτών. Στους μεγαλύτερους μαθητές είχε πει πως μια φορά είχε κόψει κι έναν μπούτσο. Μου το ΄πε κρυφά ένα βράδι η αδελφή μου. Μια ώρα να καταλάβω ότι δεν είχε κλέψει ακριβώς. Ε, δεν ήθελα και πολύ, μετά απ΄αυτό, πεταγόμουν στον ύπνο μου απ΄τους εφιάλτες. Ο Κορεάτης μας έκανε πολύ σκληρή προπόνηση. Είχε φέρει μαζί του και αμπούλες τζίνσενγκ και μας τις πουλάγανε με τον δάσκαλο δέκα χιλιάρικα το κουτί με τις δώδεκα αμπούλες. Τις έβαζες στο ψυγείο, έσπαγες κάθε μέρα μία και την έπινες με ένα ψιλό καλαμάκι.

Είχε λυσσάξει ο πατέρας μου με τα τζιν – τζιν. Επειδή ήταν πανάκριβα, εκείνος κι η μαμά έπιναν ένα τη βδομάδα. Έλεγε η τηλεόραση ότι η επήρρεια του Τσέρνομπιλ θα κρατούσε καμμιά δεκαετία κι ο μπαμπάς έκανε όλο και περισσότερη οικονομία στα τζιν-τζιν. Έφτασε εποχή που πήρε δέκα κουτιά απ΄το δάσκαλο για να πετύχει τρία χιλιάρικα έκπτωση.

Ο Κορεάτης λοιπόν, μας είχε πήξει στην προπόνηση. Μας έδινε κάτι ξύλινα ομοιώματα σπαθιών, μας έβαζε να τα κρατάμε με τα δύο χέρια ψηλά στον αέρα, λυγίζαμε τα γόνατα και μέναμε ακίνητοι κάνα τέταρτο. Μας είχε μάθει να μετράμε στα Κορεάτικα μέχρι το δέκα και έπρεπε να μετρήσουμε έτσι τριάντα φορές. Ίτς – νι – σαν – σι… κάπως έτσι ήταν οι αριθμοί. Όποιος έκανε να κουνηθεί τον πλάκωνε στις κλωτσιές στο στομάχι. Στο πρώτο τρίλεπτο, έτρεμαν τα πόδια σου αλλά μετά τη φήμη για τον κομμένο μπούτσο, φύλλο δεν κουνιόταν.

Έφτασε η μέρα των επιδείξεων. Η μάνα μου, πρώτο τραπέζι πίστα, είχε και τις δυό κόρες στις επιδείξεις και μάλιστα η αδελφή μου τότε είχε φωτογραφηθεί για ένα περιοδικό που είχε θέμα την αυτοάμυνα στα κορίτσια. Πρώτη μούρη οι γονείς μου λοιπόν, εμφανιστήκαμε πρώτα τα τσικό με κάτι κάτα (= συντονισμένες κινήσεις σαν χορευτικό) με κοντάρια και ψεύτικα σπαθιά. Σειρά είχαν οι μεγάλοι.

Εμφανίστηκε ο Κορεάτης, έστρωσε δύο καρέκλες αντικρυστά, φώναξε την αδελφή μου να ξαπλώσει, της άνοιξε τη στολή στο σημείο της κοιλιάς και στερέωσε πάνω ένα μήλο. Στην μάνα μας δεν είχαμε πει τίποτα. Αν ήξερε το παραμικρό, ήταν ικανή να μας απαγορέψει την επίδειξη. Όταν άρχιζε να συνειδητοποιεί τί συμβαίνει, απ΄την μια την βάσταγε ο πατέρας μου κι απ΄την άλλη εγώ. Έβαλε λοιπόν το μήλο στην κοιλιά της, πήρε το σπαθί του, γύρισε πλάτη, η μάνα μου από κάτω να ουρλιάζει και ξαφνικά έρχεται ο δάσκαλος, κάνει νόημα στον πατέρα μου να κρατήσει κι άλλο τη μαμά και δένει μ΄ένα μαντήλι τα μάτια του Κορεάτη.

Όχι,δηλαδή φανταστείτε σκηνικό. Να βλέπεις το παιδί σου με ένα μήλο στην κοιλιά κι ένας κοντοστούπης Κορεάτης που είναι δήμιος αλλά πουλάει και τζιν – τζιν, με δεμένα μάτια και σπαθί με διαμαντένια κόψη που κόβει τρίχα στον αέρα, να είναι έτοιμος να παρκάρει το σπαθί στην κοιλιά του παιδιού σου. Απ΄ότι κατάλαβα μετά, η μαμά ήταν μέρος του σόου. Επίτηδες δεν της το ΄χαν πει. Σε δευτερόλεπτα, ο Κορεάτης γύρισε απότομα κι έκοψε το μήλο στη μέση. Η αδελφή μου σηκώθηκε, υποκλίθηκε και πήγε να παρηγορήσει τη μάνα μου που ήταν κάπου ανάμεσα στη δεύτερη και την τρίτη λιποθυμία.

Όταν συνήλθε για τα καλά, άνοιξε τη στολή της αδελφής μου, να βεβαιωθεί ότι δεν κόπηκε. Μαλακία. Είχε μια χαρακιά από δω μέχρι απέναντι. Φαίνεται ήταν ζεστή ακόμα και δεν είχε καταλάβει ότι το σπαθί την είχε ψιλοακουμπήσει. Ένα έχω να πω. Ο Κορεάτης δεν ξανάρθε στην Ελλάδα κι έμαθε πολύ καλά την σημασία της λέξης «κιτρινιάρικο μυγόχεσμα» και «θα σου βάλω το σπαθί στον κώλο αν ξαναπατήσεις το πόδι σου εδώ». Για ώρες φώναζε.

Πήγαμε στο γιατρό. Ευτυχώς η χαρακιά ήταν έξω έξω. Ο πατέρας μου παλλικάρι: «άσε γιατρέ, δεν έχει ανάγκη. Πίνει δυό τζίν-τζιν την ημέρα. Ούτε Τσέρνομπιλ τα πιάνει τα παιδιά ούτε τίποτα. Μέχρι να παντρευτεί θα γιάνει» – χαρακτηριστική έκφραση του μπαμπά. Όταν κατάλαβε ο γιατρός ότι δεν μας πότιζε τζιν αλλά τζίνσενγκ και μάλιστα για τη ραδιενέργεια, του σηκώθηκε η τρίχα. Ειδικά όταν έμαθε πόσο το πούλαγε ο δάσκαλος με τον Κορεάτη.

Ε, μετά δεν άλλαξε και τίποτα. Έφυγε ο Κορεάτης κι ήρθε ένας Καναδός. Μεγάλος δάσκαλος. Πέντε φορές πρωταθλητής κόσμου έλεγε, γύρω στα πενήντα. Αυτός πούλαγε μαύρες σατέν στολές με κόκκινο σειρίτι, ίδια παπουτσάκια με γάντια και μαθήματα κικ μπόξινγκ. Χώρια τα ταξίδια στον Καναδά για όσους ήθελαν να πάρουν το «δίπλωμα». Ευτυχώς ο μπαμπάς δεν είχε φράγκο. Αλλά δεν γλιτώσαμε τα εγχώρια μαθήματα. Άλλα τρεχάματα και μ΄αυτόν τον μαλάκα. Πέντε ράματα στο μάτι. Αλλά το παράχεσα σήμερα στην πολυλογία. 😀


Τσίμπα κι ένα τυχαίo post από το παρελθόν...

Advertisements

49 Σχόλια to “ΤΖΙΝ”

 1. alzap said

  Αυτή δεν είναι μάνα, εφτάψυχη γάτα είναι, DURACELL είναι!
  🙂

 2. xa xa xa χα

  Η φωτό όλα τα λεφτά!

  χικ

 3. Rodia said

  Φοβερή αφήγηση!!!!
  Κωμικοτραγικό, αυτοσαρκαστικό, ΑΠίΘΑΝΟ!!!
  Πάντως οι μπαμπάδες κοριτσιών συνηθίζουν να τα θέλουν σκληραγωγημένα.. ξέρω, ξέρω.. 🙂

 4. rubia said

  Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

 5. Η πιο απολαυστική σου ιστορία! Γέλασα απίστευτα!!!
  Καλά για την φωτό ΔΕ το συζητάω, άκρως επιθετική στάση!
  (άκουσα -αλλά δε το έχω διασταυρώσει ακόμα- ότι ο Στίβεν Σιγκάλ είδε τη φωτό και χέστηκε πατόκορφα).

  Πάντως αν θες να πιεις κάτι για να γίνεις καρατερίστας φοβερός, δε πίνεις τζιν τζιν και τέτοια κομπογιαννίτικα πράματα, πίνεις μόνο lighting bolt, το energie drink του Στιβεν Σιγκάλ:

  http://www.xoxide.com/lightning-bolt-asian-experiance.html

  Features:
  * 100% Pure Steven Seagal Juice
  * Designed for intense mortal combat or any extreme situation requiring ultimate energy
  * Can has Steven Seagal’s face on it (who could ask for more!?!)

 6. Σορι που επανέρχομαι, αλλά μόλις παρατήρησα πως το lightning bolt, το ποτό του στιβεν σιγκάλ, έχει ΚΑΙ GINSENG!!!

  (καθώς και Goji Berry και κάποια άλλα που δυστυχώς δεν φαίνονται)

  Lightning bolt λοιπόν και δε μασάμε μία.
  Κι ας έρθει ο Τσακ Νόρις να ζητήσει τα ρέστα…

 7. καταπληκτικο!!!!!!!!!!!!!

 8. Πάνος said

  Γι’ αυτό σε αγαπάω: πάλι μούφτιαξες τη διάθεση, πρωί πρωί!

  *

  Μα ίδια ακριβώς, όπως τώρα, ήσουν και τότε;!
  🙂

 9. sfrang said

  Δύσκολο πράγμα να μεγαλώσεις παιδιά, σε ένα περίπλοκο κόσμο, με Κορεάτες, Τσερνομπίλ και Τζινσένγκ για καλή κορμοστασιά… Πιάσανε τόπο λες; 😉

 10. d.c. kostas said

  you know i’m a sucker for a good story!

 11. Αλλά να πίνετε τζιν-τζιν για το τσέρνομπιλ…
  Τι μου θυμίζει εμένα τώρα αυτό; Τι μου θυμίζει;
  Α, ναι! Τα φύλλα ελιάς που καταπολεμούν τον καρκίνο και πάσα νόσο πλην της μαλακίας…;)

 12. Ονειρα γλυκά .. said

  Πως τα λές παιδί μου έτσι ; Πάλι χαζογελάω και αυτός ο θαλάσσιος ελέφαντας στο δίπλα γραφείο με αγριοκοιτάζει ; Την καλημέρα μου …

 13. maria said

  egw pali kataatgxwthika diavazontas!!
  me tin aderfi sou kai tin mana sou… mpa ton malaka ton koreati!
  tha ton eixa kopsei kommatakia-kommatakia me to katana. ki afton KAI ton daskalo ki olo tous to soi…
  a! thimwsa ki olas. me ta malakompoukwmata pou me migas xesimo psaxnoun na vgaloun lefta. Ki apo anthrwpous pou ta xoun metrimena ki olas!
  Mou thimises twra pou mia malako -tha mathw pia einai, kapote tha to ftisei t onoma ap to stoma tis- eixe pei stin mana mou otan imouna mikri oti gia na paxinw -eimouna poli adinato, meta emeina eggios kai siniltha- eprepe na piw aima apo kokora -New Orleans way of life- i na mou valei panw stin glwssa siniki melani. Ki i alli i vlameni, pige kai to kane. To aima tou kokora EFTIXWS den to thimame, tin siniki melani oms, akoma tin vlepw…!!! (kai sta 30 piga na dwsw xnaria ston odontiatro gia mia thiki, ki ekana emeto molis evale to mple prama sto stoma mou, kai anarwtiomouna meta, ma giati re gamwto de mporesa na katsw akiniti 2 lepta?? e! na giati…)
  mpour mpur mpour… logodiaria prwini…
  Kalimera! eise mia koukla kai me poli atitude!!

 14. maria said

  ppsssht! xehasa na sas pw…
  E-E-ERXOMAI!!
  🙂

 15. An-Lu said

  Καλημερούδια μικρή μας τυρόπιτα!
  Τώρα εξηγείται το μυστικό της επιτυχίας σου! (ο τσαμπουκάς ντε!)
  😉

 16. Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ. Η ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.
  Πες κι άλλα!
  Πές κι άλλα!

 17. GoldieC said

  Απορώ πως την κρατήσατε την μανούλα!!!
  Μα καλά και αυτός να κόψει το παιδί!!! Δεν φταίει όμως ο Japan φταίει ο μαλάκας ο δάσκαλος που επέτρεψε τέτοιες δραστηριότητες στη σχολή του!!!

 18. Καλημέρα,
  Βλέπω ότι υπάρχει και βιωματική εμπειρία στα «γειαχαραντάν» της ομοιοπαθητικής, εναλλακτικής κλπ.
  Α ναι, οι «εναλλακτικοί» δεν νοιάζονται για το κέρδος
  😉

 19. φάτσα!!!

  κάπως έτσι άρχισες τον πόλεμο με τα ομοιοπαθητικά φαντάζομαι..

 20. Το κειμενο σου ειναι εξαιρετικό!

  com’on who are we keedin?

  Δεν διάβασα ούτε την πρώτη γραμμή.Σιχαίνομαι το διάβασμα.

 21. Yiannis said

  Bravo re file: «Eho diavasi mono ta vivlia pou eho grapsi» ine to sinthima sou ipotheto…

 22. funEL said

  μικρή μας τυρόπιτα,
  από τυροπιτίδιον φαινόσασταν.
  είσασταν και χαριτωμένον.

  +μεταχαλασατε+

 23. mpampakis said

  Έχεις μπει (φαντάζομαι) στο πιο αστείο site ever:

  http://www.chucknorrisfacts.com

  🙂

 24. Alzap, Duracell δε λες τίποτα. Κάτσε, τώρα περιμένω να μου γράψει εκείνο το περίφημο γράμμα στην κυβέρνηση. Άμα τελικά το δημοσιεύσω, της τα λες κατ’ ιδίαν. 😀

  Mantalena, φαντάζομαι πρόσεξες το μπακγκράουντ…χικ. 🙂

  Rodia, άστα να πάνε γαμώτο. 🙂

  Rubia, 🙂

  Ψηφιακά οχυρωμένος, μα φυσικά θα είχε τζίνσενγκ. Δεν τον έχεις δει πως είναι ο Στίβεν; Αχαχαχα. Θενκς ρε συ. 🙂

  Kat, άντε ρε, ακόμα να κατέβεις στην χαμουτζιά;;;; 🙂

  Πάνο, απ΄ότι κατάλαβα ήταν ότι έπρεπε μετά τη σκορδοκαίλα που έπαθες πρωί πρωί. 😀

  Sfrang, δεν ξέρω αν πιάσανε τόπο. Ο Τσακ αρνείται να με συναντήσει. 😉

  Κωστή μου, I know my friend. You are always present. Hugs n’ kisses. 😀

  Σπιτόγατε, άστα. Το έμαθα το πρωί και μου σηκώθηκε η τρίχα. Τσάμπα πήγε το παλικάρι. 😦

  Maria, σινική μελάνη; Μα τι άλλο θ ΄ακούσω γαμώτο! Άντε ρε κορίτσι, να έρθεις Ελλάδα μπας και το πιούμε εκείνο το καφεδάκι. 😀

  An-lu, ναι ρε. Ακριβώς αυτό ήτανε. 😀

  Χαμένο Κορμί, μπάστα. Αν η πολυλογία ήταν πετρέλαιο, θα μοίραζα χρυσά ρολόγια. Άσε και έχω έναν πονοκέφαλο, ούτε αύριο δε με βλέπω να ξαναγράφω. 😀

  Goldiec, εμείς φταίγαμε Χρύσα μου. Βρίσκανε και τα κάνανε. Τεσπα.

  Ντροπαλέ, για όλους υπάρχει μια πληγή που πηγάζει απ΄την παιδική ηλικία. Ξες, Φρουντ και τέτοια. 🙂

  Μαριλίνα, όχι πως είμαι και η Ακρόπολη, αλλά τότε δεν δεν υπήρχαν ακόμα ομοιοπαθητικές επιστήμες. Τότε τα εξασκούσαν ακόμα αμόρφωτοι κομπογιαννίτες. Τώρα τα πήραν πρέφα και οι επιστήμονες. 😉

  Whoarewekeeding, φαίνεται. Τουλάχιστον θα ήξερες να γράψεις έστω το όνομά σου σωστά.

  Funel, μου κόστισες ένα πληκτρολόγιο και μια ζεστή κούπα καφέ.
  +σαλάτατακανα+

  Μπαμπάκης, που πας ρε νέος; Γιατί έγραψα νομίζεις την λεζάντα της φωτογραφίας; 😀

 25. Patsiouri said

  Αχ, αυτό το κράτος μας το αποπαντουναταρπαξουμεοτανμυριστουμεστραβηκαιφτωχο, τί συγκηνιτικό, δέν ξέρατε να του βαρέσετε καμιά μήνυση του Γιακαμότο?? Ακόμα θα σας πλήρωνε και δέ θα αγχωνόσουν για τεβε και αηδίες!

  Πηρα την κατα τ»άλλα άθλια κατά τη γνώμη μου πάντα new εφημερίδα χτές και σε είδα κι εγώ κυρία μου πρώτη μούρη στο καβούρι!! Και άει σιχτίρ, φούσκωσα σά διάνος από την περηφάνειά μου λές και είσαι παιδί μου!! Και έλεγα στους φίλους μου, χά! εγώ την είχα ανακαλύψει πρίν από αυτούς! Και πάλι χά! Έτσι καμάρι μου, και μεθαύριο στη γεωγραφία όλους να τους σκίσουμε!

  Δέ μπορείς να πείς πάντως, οι άνθρωποι έκαναν και σούπερ επιλογή κειμένου!!

 26. zouri said

  πες μου ενα ποσο για να αγορασω την φωτογραφια.

 27. null said

  πολύ φάτσα η φωτό!!!

  (μετά βέβαια οι γυναίκες μεγαλώνουν και πάνε και μοιάζουν στις μανάδες τους)

  γουώς ιν γουώς άουτ ντάνιελ σαν! 🙂 🙂 🙂

 28. southair said

  Πολύ καλό! Νάσαι καλά. Αυτό θα έπρεπε να το παραλάβουν τα παιδιά που κάνουν τα βιντεάκι να το κάνουν φιλμάκι. Μόνο που δεν ξέρω αν είναι εύκολο να φτιάξουν το σκηνικό με το πολύ κόσμο και την επίδειξη με το σπαθί…

 29. 0 Comments said

  Γειά σου κουκλάρα!!!

 30. parafonos said

  Karate kid, την καλημέρα μου 😉

 31. maria said

  oh oh!
  pia efimerida? pio apokoma???
  elega ki egw…poli silence… olo to WE oute fwni oute akroasi…
  kikloforises? (se efimerida) ?? pou???

 32. maria said

  ki epidei aftin de tha mou pei tipota gia tha kanei ton kouko apo metriofrosines, pes mou kali mou Patsiouri ti egine?? kai kernaw kafe otan erthw!…

 33. Όχι ρε μλκ, τώρα το πήρα είδηση τί έγραψα το ζώον. Γράψτε λάθος παιδιά, ΣΥΡΙΟΣ ήταν ο άνθρωπος, όχι Κορεάτης. Σιτ.

  ΚΑΛΗΜΕΡΕΕΕΕΕΣ 🙂

 34. maria said

  otan les Surios? ap tin Siria i ap ton Sirio? (ton planiti)

 35. Απ΄την Συρία ρε. χαχαχα 🙂

 36. maria said

  to diavases afto?
  http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=61209452,83154540,91176940

  ti egine re pedia?
  ….!!!

 37. Patsiouri said

  Φυσικά κερνάς καφέ στο Χίλτον Μαράκι όταν έρθεις!!

  Κυκλοφόρησε μία καινούρια κυριακάτικη με ένθετο για τα blogs και στο εξώφυλλο αρμένιζαν οι μιρμιριάρηδες!! Δέν είμαστε πολύ-πολύ περήφανες για τη φιλενάδα???

  Και φτιάξε επιτέλους ένα blog ξαναλέω που καθόμαστε και κουτσομπολεύουμε στη σελίδα της ξένης κοπέλας!!

 38. Έλα ρε, ξεκολάτε πια μ΄αυτό το πράγμα. Άντε Μαρία όταν έρθεις παίρνουμε και patsiouri και πάμε για κουτσομπολοκαφέ. Πότε έρχεσαι;

 39. Patsiouri said

  Να την πληροφορήσουμε την καημενούλα για τα υπόλοιπα νέα της Ελλάδας,αν ξανακούσεις το «κορίτσια ο Κούρκουλος» να ξέρεις ότι δέ θα είναι για καλό…
  Σόρι για το χιουμοράκι αλλά όταν το άκουσα σοκαρίστηκα, δέν ήξερα κάν πως έχει καρκίνο, ελπίζω όταν περάσει η ώρα να το χωνέψω…

 40. Έλα να σε φτιάξω. Πήγαινε στο αποκάτω λινκ και βάλε τον κέρσορα πάνω στο «Γνωρίστε μας» να δεις τί γράφει. Μην κάνεις κλικ, θα εμφανιστεί μόνο του:

  http://www.agrino.org/ecccy/gnoriste_mas.htm

 41. maria said

  Loipon…eiste treles:
  Patsiouri, …
  «oxi allo karvouno!!»
  den sokarizome…ti na sou pw twra…den ton agapaw idietera…
  na ne kala o xristianos vevea…

  Erxome 1 apriliou, gia pasxa. Kiriaki twn baiwn 4 to mesimeri, opios variete erxete Venizelos gia kafe…
  i stis 11-12 ston girismo…
  I lew I, stin larissa gia kafe…
  me to kalo, i mama kanei ta kalitera tsourekia ever, ki o mpampas ws mageiras TO kokoretsi…kai TO kempap…

  den katalavw ti einai to site pou m’esteiles…. ma to xristo…kati gia tin Kipro mou leei… ta pexa???

 42. Patsiouri said

  Μήπως εννοεί πως η λέξη «Κύπρος» είναι από μόνη της ικανή να σε κάνει να λιώσεις στο γέλιο?? Δεν έχω τίποτα με το μέρος αλλά είχα ένα τσούρμο γελοιότατες Κύπριες στη σχολή και τις έχω συνδέσει με το κράξιμο, οι κακόμοιροι οι άντρες πως τις άντεχαν???

  Εγκατέλειψα το πάνελ πρίν,είχα μάθημα βρέ κορίτσια, μέσα για το venizelos, είναι και κοντά στο πατρικό μου, το άλλο το έρμο όμως πώς θα τραβηχτεί απο»κει κάτω??

 43. Patsiouri said

  Καλέ, τώρα είδα ημερομηνία, έχω και γεννέθλια στις 31, θα ψωνίσω από τα dutyfree για τον εαυτό μου! (και το Μαράκι ικανό το»χω να κάνει κανα αστείο πρωταπριλιάτικα και να μήν εμφανιστεί!!

  Ή να εμφανιστεί για να μας αποκαλύψει ότι τελικά ήταν άντρας…

 44. maria said

  kai foveros tzovenos! oxi apla antras….

  hahaaa!!!
  http://noahneles1.myphotoalbum.com/view_album.php?set_albumName=album01
  stin selida 6…

  mi varate…eimai xazomama…ekana blog-album gia na mporei na vlepei i mama, o adrefos, i nona…mi tous stelnw mail…
  alla eimai kai gw ekei!!

  ante vre! olo sto shopping o nous sas…! 🙂
  (egw eixa kiprio gnwsto otan eimouna fititria, pou mou ta spase toso ta…. pou anatrixiazw ama ton thimame…s’ena ipogeio stin Ioustinianou…pwpwwwwwwww….mizeria mana mou o anthrwpos…)

 45. Μαρία, γαμάτες οι φωτό. Ρε σεις, στο λινκ για την Κύπρο, αν βάλετε τον κέρσορα επάνω εκεί που σας είπα γράφει «πατήστε τον ποντικό…». ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΚΟ;;;;;; ΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

  Σίγουρα θα τα πούμε τότε. Φιλάρες. 🙂

 46. Patsiouri said

  Τον ποντικον εννοείς!!! Καλέ τι κουκλιά είναι αυτά οικογενειακώς!! Άχ, πρέπει να ξαναφύγω για δουλειά, ήρθεν η ώραν μου, μούτσ!!

 47. gelial said

  γιέζους κρίστους! μικρά κορίτσια, κόντεψε να σας κάνει σκωληκοειδή στην εκδήλωση

 48. DMR said

  Χα-χα-χα! (Ουφ)… Ακόμα γελάω αλλά δε το γράφω απλώς …

 49. alximist said

  Καλά αφού την γλίτωσε η αδερφή σου από τον Κορεάτη…
  Έπρεπε να κάνετε τίποτα Ται τσι που είναι ήρεμα πράγματα, όχι αυτά τα άγρια…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: