X-PSILIKATZOY

ΕΙΜΑΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΄ΜΑΙ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ

Posted by Constantina Delimitrou στο Οκτώβριος 26, 2006


Ένας blogger υπέστη : «διαδικασία του αυτοφώρου, κατάσχεση του σκληρού δίσκου, παραμονή στο κρατητήριο και προσαγωγή στην εισαγγελία».

Ποινικός Κώδικας Άρθρο 362 Δυσφήμηση : Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρίζεται ή διαδίδει για κάποιον άλλον γεγονός που μπορεί να βλάψει την τιμή ή την υπόληψή του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών ή με χρηματική ποινή. …

Άρθρο 366 Γενικές διατάξεις 1. Αν το γεγονός του άρθρου 362 είναι αληθινό, η πράξη μένει ατιμώρητη. Η απόδειξη όμως της αλήθειας του γεγονότος απαγορεύεται όταν αυτό αφορά αποκλειστικά σχέσεις του οικογενειακού ή του ιδιωτικού βίου που δεν θίγουν το δημόσιο συμφέρον και ο ισχυρισμός ή η διάδοση έγιναν κακόβουλα.

Άρθρο 367 1. Δεν αποτελούν άδικη πράξη: α) οι δυσμενείς κρίσεις για επιστημονικές, καλλιτεχνικές ή επαγγελματικές εργασίες. β) οι δυσμενείς εκφράσεις που περιέχονται σε έγγραφο δημόσιας αρχής για αντικείμενα που ανάγονται στο κύκλο της υπηρεσίας της, καθώς και γ) οι εκδηλώσεις που γίνονται για την εκτέλεση νόμιμων καθηκόντων, την άσκηση νόμιμης εξουσίας ή για τη διαφύλαξη (προστασία) δικαιώματος ή από άλλο δικαιολογημένο ενδιαφέρον ή δ) σε ανάλογες περιπτώσεις.

Λοιπόν, προς όλα τα επίδοξα φασιστάκια : Ελάτε να μας πιάσετε. Νομικά, ηθικά και λογικά είστε και πολύ για τον πούτσο. Ετοιμάστε γερές αποζημιώσεις γιατί επιτέλους βρήκαμε τρόπο τα γλοιώδη λεφτά σας να πάνε σε ότι ιδρύματα ξέρουμε και δεν ξέρουμε, έτσι για να πούμε ότι κάναμε κι εμείς κάτι, που πραγματικά αξίζει τον κόπο εκτός από το να ασχολούμαστε με τις σιχαμένες υπάρξεις σας.

57 Σχόλια to “ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ”

 1. Κλικ στην λέξη blogger για να διαβάσετε τα αίσχη εναντίον αυτού του ανθρώπου

 2. Πηγαίντε και στο λινκ που παραθέτω για να διαβάσετε σχεδόν όλα τα άρθρα των παιδιών για το θέμα:

  http://m13.dontkissthefrog.net/?p=148

 3. […] εδώ […]

 4. zouri said

  εισαι δυναμη

 5. gelial said

  τραγική ιστορία… θα ήθελα να μάθω ποιος υπέβαλλε μηνύσεις. λίγο google bombing δεν θα τον έβλαπτε

 6. Δημόσιο πρόσωπο και κρυφό δεν γίνετε …οπότε θα το μάθουμε …και τότε …και τότε …. θα γίνει πολύ δημόσιο ..μα πάρα πολύ …μέχρι κοινό…..

 7. […] JimHellas – Isis Unveiled – – e-saloni – Mirandolina – – Penguin Witch – Gypsy – Bird on a Wire – Arxedia Media – magicasland – Country Boy & Girl plus friends – – – S.Frang – Shraosa Rakasha – VRYPAN – Padrazzo – – – – Site Seein’ – m13 – Bizwriter – – Nylon – – – RareSteak – Gravity & Wind – Zouri – – Diablog – – – – :::open::: – The vermilion blog – X- – Allou Fan Marx – – – Lida’s Weblog – – […]

 8. funEL said

  Περί μηνύσεων ο λόγος.
  Το θέμα είχε ξεκινήσει αρκετούς μήνες πριν με απειλές και εκφοβισμούς ακόμα και προγραφές – επικηρύξεις.
  Κατά τη γνώμη μας το ποιός είναι ο μηνυτής του blogme.gr είναι … «τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια …». Ήδη έχουμε αποστείλει μέιλ στον κ. Αντώνη Τσιπρόπουλο για να μας πληροφορήσει ποιό είναι αυτό το επίμαχο blog και ποιός είναι ο θιγόμενος μηνυτής διότι επισήμως εμείς δεν ξέρουμε τίποτα (κανένα πρόσωπο «θιγόμενο» δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας ποτέ καθ οποιονδήποτε τρόπο, εκτός εάν λαμβάνουμε υπ όψη ανώνυμες απειλές επικηρύξεις κλπ κλπ).
  Σε περίπτωση που είναι ο τηλεβιβλιοπώλης κ. Δημοσθένης Λιακόπουλος (κάτι που μας αφορά άμεσα) τότε … … … σχολιάστε εσείς

  Παραθέτουμε ελάχιστο κομμάτι των πιο πρόσφατων απειλών επικηρύξεις κλπ στο δικό μας μπλογκ

  true: EKEINOΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΑΜΝΗΣΤΕΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ FUNEL. H ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΙΧΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ. 10000 EURO.
  27 Sep 06, 16:10
  TRUE: ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο FUNEL ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ 10000 EURO, ΣΤΟ 2310521010. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
  27 Sep 06, 16:09
  TRUE: Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ GOOGLE NA ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ FUNEL ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ
  27 Sep 06, 16:08
  WARLORD: FUNEL ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ
  27 Sep 06, 16:01
  GAMER: FUNEL ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΙΑΚΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΧΩΡΑ
  27 Sep 06, 20:06
  TRUE: ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ? ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ?

  Και φυσικά είμαστε δίπλα στο κ. Αντώνη Τσιπρόπουλο σε κάθε περίπτωση. Η απειλή και η χειραγώγηση της ελευθερίας της έκφρασης είναι συλλογική και συλλογικά πρέπει να αντιδράσουμε. Η μέθοδος είναι γνωστή διαίρει και βασίλευε. Ας μη περάσει η γνωστή παγίδα του αποδιοπομπαίου τράγου
  (http://raresteak.wordpress.com/2006/10/26/blogme/)
  Ο φασισμός είναι στη πόρτα μας. Θα κλείσουμε ακόμα μια φορά τα μάτια μας?
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ.

  ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ (που είναι ήδη εδώ?)

 9. […] JimHellas – Αμπελοφιλοσοφίες – e-saloni – Mirandolina – Γρηγόρης – Penguin Witch – Gypsy – Bird on a Wire – Arxedia Media – magicasland – Country Boy & Girl plus friends – Πετεφρής – Άβατον – S.Frang – Shraosa Rakasha – VRYPAN – Padrazzo – Στράτος Φουντούλης – Αθήναιος – Γιουτζίν – Site Seein’ – m13 – Bizwriter – Συκοφάντης Μπαστούνι – Nylon – Τσέλιγκας – Θαλασσομπερδεμένη – RareSteak – Gravity & Wind – Zouri – Ιούδας – Diablog – Ιστολόγιο – ΑΝεμος – Χοιροβοσκός – :::open::: – The vermilion blog – X-Ψιλικατζού – Allou Fan Marx – Αρκούδος – Ανώνυμοι Μελαγχολικοί – Lida’s Weblog – Σπιτάκι – MacManus – Sobreviviedo – funEL – Posted by isisveiled Filed in General […]

 10. funEL said

  * φυσικά, κατά τη γνώμη μας, λίγο νοιάζει τον κ. Λιακόπουλο (εάν και εφ όσον είναι ο μηνυτής) η έκβαση της υπόθεσης στα δικαστήρια. Τον νοιάζει να βρει ΠΟΙΟΣ τον σατιρίζει… μετά έχει αυτούς άλλους τρόπους να τον εκπολιτίσει αλά Πούτιν, εκτός δικαστηρίων δυνατά και ελληνικά… πάντα κατά τη γνώμη μας φυσικά.

 11. ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ:
  ΕΦΟΣΟΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ (ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ), ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ BLOGGERS ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΑΝ ΒΓΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΜΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΕΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ.

 12. alzap said

  Ντίνα, πέραν της αυτονόητης καταδίκης, αν υπάρχει κάτι που μπορεί να βοηθήσει σε πρακτικό επίπεδο για την αντιμετώπιση αυτής της αθλιότητας, θέλω να βοηθήσω. Στείλε μαιηλ ή τηλέφώνησε.
  Φιλιά
  Αλέκος

 13. τι ε΄γινε ρε [παιδιά;

  τι έγραφε το μπλογκ για το οποίο μηνύθηκε ο ανθρωπος;
  ανενημέρωτη τελείως….

 14. Παιδιά (γμτ είμαι και στην δουλειά και είναι δύσκολο να απαντήσω εγκαίρως), ξέχασα να γράψω ότι αυτά τα αποσπάσματα των άρθρων που γράφω τα είχα πάρει από τον netpen όταν πριν έναν χρόνο είχε απειληθεί με μήνυση ο crazy monkey για αρνητική κριτική σε ένα site. Και πήρε τ΄αρχίδια μας φυσικά (το site).

  Alzap, απλά δημοσίευσε κι εσύ τα γεγονότα στο μπλογκ σου και αν μπορούμε όλοι (αν δεχτεί και το παιδί που μηνύθηκε) να βρεθούμε την ημέρα της δίκης (αν γίνει) για συμπαράσταση. Επίσης ενημερώστε όσους περισσότερους μπορείτε.

  Μαριλίνα, ο Αντώνης έχει ένα site που μέσω rss feed δημοσιεύει κομμάτια από blog. Όπως το monitor. Η μήνυση έγινε διότι εμφανίστηκε στο site του ένα κομμάτι κάποιου blogger που σατίριζε ένα δημόσιο πρόσωπο. Δεν μας λένε ούτε ποιός ήταν ο blogger ούτε ποιό το δημόσιο πρόσωπο. Εικάζεται ότι ήταν ο funel και ο Δημοσθένης Λιακόπουλος (ναι, αυτός με τα άθλια βιβλία). Άσε να τσεκαριστεί και θα πέσει χοντρό γέλιο. 😀

 15. Δεν ξέρω αν το γεγονός είναι πιο βλακώδες απ’ ότι φασιστικό. Και τι είναι πιο επικίνδυνο. (Μάλλον η βλακεία).

 16. Rodia said

  Οπωσδήποτε φαρσοκωμωδία θυμίζει το σκηνικό. Ενας εισαγγελέας να παρίσταται στη σύλληψη της… νύφης για να τ’ ακούσει η… πεθερά! Φαντάζομαι ένα ικανό αριθμό αστυνομικών πλήρως εξοπλισμένων να εισορμούν στο σπίτι του φουκαράκου που δούλευε ένα πρόγραμμα με επιδότηση του ΟΑΕΔ για ανέργους (κατά δήλωσή του), με χίλια προβλήματα στη πλάτη του (όπως όλοι μας σχεδόν), με το φόβο μη χάσει την πελατεία του, να συλλαμβάνεται με όρους ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ και να οδηγείται ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ (ούτε ο Πάσαρης να ήτανε), να του παίρνουν ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ (να τα συγκρίνουν με εκείνα του πληκτρολογίου άραγε?), να τον βάζουν να ξενυχτίσει ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ (για επιπλέον εκφοβισμό ή επειδή δεν είχε ταξί εκείνη την ώρα;), και, τελικά, να τον αφήνουν «ΕΛΕΥΘΕΡΟ» -σε εισαγωγικά.

  Πόσο ελεύθερος είναι (νιώθει) ο Αντώνης έκτοτε;
  Πόσο ελεύθεροι είμαστε (νιώθουμε) εμείς οι υπόλοιποι, από τη στιγμή που το μάθαμε;

  —————————————–

  Αυτό που αποκαλύπτεται επίσης είναι το χάος μεταξύ των εγκεφάλων στην εποχή μας, λαβαίνοντας παράδειγμα από το τι συμβαίνει στη χώρα μας. Χτες μόλις, μια χαζοεκπομπή παρουσίαζε τη δυνατότητα υποκλοπής ήχου από απενεργοποιημένο κινητό λες και έδειχνε την ανακάλυψη της Αμερικής. Το είδα για λίγο, ως εκεί που έδειχνε τον υφυπουργό κ. Γιακουμάτο να απορεί με τη δυνατότητα αυτή, και είπα (από μέσα μου, αλλά έτριξαν οι ζάντες του μυαλού μου, ε) «ερε σε τι χώρα ζούμε! σκέτος παράδεισος βλακείας!» και κατόπιν σκέφτηκα τους άμοιρους εκπαιδευτικούς που ζητάνε λίγα ευρώπουλα μπας και λιγδώσουν τ’ άντερό τους και τους περισσέψει και κατιτις να επιμορφωθουν, να πάρουν κανα περιοδικό επιστημονικό, να κάνουν κανα ταξιδάκι παραέξω… και ύστερα τα κατακαημένα μας παιδιά που περιμένουν να μάθουν το «βου και α βα» με το μολύβι και τη ξύστρα και απαγορεύτηκε και το ξαύτιασμα τελευταίως…
  Ασε, ρε συ.. χαλάστηκα πολύ λέμε..

  —————————————-

  ΠΡΟΤΑΣΗ: Δε γράφεις ένα κειμενάκι στ’ αγγλικά να το σουτέρνουμε σε ξένα φόρουμ; Η γνωστοποίηση πονάει περισσότερο από την ίδια την αρρώστια που μας δέρνει, ε

  —————————————–
  Το ζήτημα το λαμβάνω ως ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. Τζιζζζ και τα κεφάλια μέσα.
  Το κλειδί είναι το ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. Ισως για τούτο ο Αντωνης (ο ξενιστής που ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ) να γράφει την παράγραφο ότι προς το παρόν δεν διώκει, κλπ κλπ, αφήνοντας ελεύθερη τη θέση για κουκούλωμα της γκαφφατζίδικης υπόθεσης.

  ..αλλά.. θέλω να το μάθω και’γώ αυτό το ΠΡΟΣΩΠΟ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ, ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΔΑ, και ως εν δυνάμει απειλούμενη.. Αλλωστε, είναι γραμένο πάνω σε Δημόσιο Εγγραφο.. κάνω λάθος..?

  Μέχρι τώρα τρία ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ σατιρίζονται κατά κόρον (πλην της περιστασιακης Μαριετας):
  ο Λιακοπουλος, ο Χριστόδουλος, ο Πολύδειρας

  ————-
  Στελνω αυτα που εγραψα και στου Ονειρου, βαριεμαι να αυτοσχεδιαζω.. ΣΚΑΤΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΡΗ Μ’

 17. pascal said

  {Άσχετο: Κωνσταντίνα έχεις mail. Δες το και σβήσε αυτό το σχόλιο μετά}

 18. […] x-psilikatzoy | Allu Fun Marx | arkoudos | Ανώνυμοι Μελαγχολικοί | Lida | Σπιτάκι […]

 19. πρασινο αλογο said

  Για καθηστε ρε παιδια. Πρεπει πρωτα να δουμε τι ειπωθηκε στο συγκεκριμενο site και μετα να κρινουμε. Δεν γινεται και ο καθε μαλακας με ενα Blog να γραφει οτι του κατεβαινει και να σπιλωνει ανθρωπους (αν οντως εγινε ετσι). Για αυτο χαλαρωστε μην σπασετε καμμια οθονη.

  Υ.Γ. οι αναφορες σε κινα και ελευθερια λογου ειναι γελοιες. Πατε σε καμμια Αγγλια και γραψτε κανενα αρθρο για τρομοκρατια να δουμε πως θα πονει ο κολος σας μετα…

 20. Rodia said

  Ο Αστέρης έχει μια καλή πρόταση (στα σχόλια) εδώ:

  http://oneiros.gr/blog/2006/10/26/blogmelegalaction

  🙂

 21. […] JimHellas – Αμπελοφιλοσοφίες – e-saloni – Mirandolina – Γρηγόρης – Penguin Witch – Gypsy – Bird on a Wire – Arxedia Media – magicasland – Country Boy & Girl plus friends – Πετεφρής – Άβατον – S.Frang – Shraosa Rakasha – VRYPAN – Padrazzo – Στράτος Φουντούλης – Αθήναιος – Γιουτζίν – Site Seein’ – m13 – Bizwriter – Συκοφάντης Μπαστούνι – Nylon – Τσέλιγκας – Θαλασσομπερδεμένη – RareSteak – Gravity & Wind – Zouri – Ιούδας – Diablog – Ιστολόγιο – ΑΝεμος – Χοιροβοσκός – :::open::: – The vermilion blog – X-Ψιλικατζού – Allou Fan Marx – Αρκούδος – Ανώνυμοι Μελαγχολικοί – Lida’s Weblog – Σπιτάκι – MacManus – Sobreviviedo – funEL -Fuctional Artificial – Σκέψεις – lalalala – Για την Ελλάδα ρε γαμώτο! – Μπαμπάκης – Capillus Vulvae – Θέσεις κι Αντιθέσεις – Ημεροδρόμιο – Black Prince – Dilated Thoughts – Ιστοριολόγιο – ΠΡΕΖΑ TV – Μαύρος Γάτος – Ακίνδυνος (δείτε το!!!) – Chadez a l’ ane – Ροδιά 1 – Ροδιά 2 – GoldieC – Νυστέρι – MindBlog – Anarrima – Versutia – Ιφιμέδεια – Ροδιά 3 – Serenity – Στον Πύργο – Ελληνίδα – Γιώργος Μίχος – Swimming Around – Fairy Smoke – Ροΐδης – Raffinata – Φυσικά καλλυντικά – We are not allone – Art Attack – Μαργαριταρένια – Μάνος Αντώναρος – Your Crazy Diamonds – Sukumus Fabulus Est – M. Hulot – La Cruz Del Sur – Calle Drama – Ανησυχίες & Καταθέσεις – Cyber Στάνη – Don’t Kiss the Frog – Phivos – panokato – Le Nonce – Daily Madness – Enlingenment – Ενήλικας Λυγμός – vita moberna – Oίστρος – Finland@Home – Minimalist – Digital Era – Antonisblog X – Alzap – Αστέρης Μασούρας – Ατάλαντος Κούνελος – Old Boy – Διαταραχές – Για Σκέψου – Logic & Chaos – Kyrallina – Λουκρητία – Dream and the City –  Vita Mi Barouak – skepsienosanthropou – άωρον – ας φορέσουμε κάτι πιο ανάλαφρο – Γρηγόρης – […]

 22. stratis said

  Καλησπέρα Κωνσταντίνα
  από όλα όσα διάβασα, το θέμα είναι λίαν σοβαρό και εξοργιστικό! Και χρήζει άμεσης αντίδρασης; Πού θα μπορούσαμε όμως να βρούμε το επίμαχο κείμενο, για το οποίο υποβλήθηκε μήνυση;
  Φιλιά, Στρατής

 23. […] Καλά που υπάρχει και η αγαπημένη μας Ψιλικατζού (μπράβο κοπέλα μου) για να μας ενημερώσει για μερικά θέματα, για τα οποία κανένας μας δέν έχουμε δικαίωμα να έχουμε “άγνοια”… […]

 24. Πράσινο άλογο, αλήθεια ε; Δηλαδή υποστηρίζεις πως ό,τι κι αν γράφτηκε από το εν λόγω μπλογκ θα έπρεπε να συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του site που μέσω rss εμφάνισε αυτό το μπλογκ; Και επέτρεψέ μου να ξέρω περισσότερα και για το περιεχόμενο του μπλογκ ώστε να θεωρήσω ότι το περιεχόμενο ΔΕΝ ήταν παράνομο.

  Γιατί άραγε δεν δίνεις παραδείγματα περί ελευθεριών για κάποια καλύτερη χώρα και μας δίνεις την Αγγλία; Γιατί θα πρέπει πάντα να σκύβουμε το κεφάλι επειδή υπάρχουν αλλού ανεγκέφαλοι; Πράσινα άλογα, καλά το έγραψες.

  Στρατή απ΄ότι εικάζεται το περιεχόμενο θα το βρεις στο μπλογκ του Funel που σχολιάζει από πάνω. Όλο του το μπλογκ είναι αφιερωμένο στην σάτιρα για τα βιβλία και τις θεωρείες συνομωσίας του Λιακόπουλου. Δες και κρίνε μόνος σου.

 25. politis said

  μα τί λές βρε φίλε Πράσινο Άλογο… αυτοί δεν κυνηγήσανε την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ που έγραψε παπαριά για το «δημόσιο πρόσωπο» αλλά τον ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ που την είχε στο πάγκο με τις υπόλοιπες εφημερίδες του

 26. Politis, ΑΚΡΙΒΩΣ!!! 🙂

 27. […] Ο στόχος της παραπάνω διήγησης είναι οτι παρ’ολο που δεν μπορώ να είμαι τόσο καταστροφικα καλη σαν και αυτή την κυρία ,η την δεσποινίδα, ή τον γνωστο κυριο ,ή αυτόν τον κύριο αυτό δεν σημαίνει πως δεν ευχομαι να ήμουν με τον μπαμπά μου μπροστά σε αυτόν τον άγνωστο ακόμα κύριο και εισαγγελέα ,που έπραξαν αυτά Παρακαλώ να διαβάσετε τα λινκς που σας έδωσα και ακόμα περισσότερα στο μόνιτορ.Και να μην επιτρέψετε. […]

 28. […] JimHellas – e-roosters – Αμπελοφιλοσοφίες – e-saloni – Mirandolina – Γρηγόρης – Penguin Witch – Gypsy – Bird on a Wire – Arxedia Media – magicasland – Country Boy & Girl plus friends – Πετεφρής – Άβατον – S.Frang – Shraosa Rakasha – VRYPAN – Padrazzo – Στράτος Φουντούλης – Αθήναιος – Γιουτζίν – Site Seein’ – m13 – Bizwriter – Συκοφάντης Μπαστούνι – Nylon – Τσέλιγκας – Θαλασσομπερδεμένη – RareSteak – Gravity & Wind – Zouri – Ιούδας – Diablog – Ιστολόγιο – ΑΝεμος – Χοιροβοσκός – :::open::: – The vermilion blog – X-Ψιλικατζού – Allou Fan Marx – Αρκούδος – Ανώνυμοι Μελαγχολικοί – Lida’s Weblog – Σπιτάκι – MacManus – Sobreviviedo – funEL -Fuctional Artificial – Σκέψεις – lalalala – Για την Ελλάδα ρε γαμώτο! – Μπαμπάκης – Capillus Vulvae – Θέσεις κι Αντιθέσεις – Ημεροδρόμιο – Black Prince – Dilated Thoughts – Ιστοριολόγιο – ΠΡΕΖΑ TV – Μαύρος Γάτος – Ακίνδυνος (δείτε το!!!) – Chadez a l’ ane – Ροδιά 1 – Ροδιά 2 – GoldieC – Νυστέρι – MindBlog – Anarrima – Versutia – Ιφιμέδεια – Ροδιά 3 – Serenity – Στον Πύργο – Ελληνίδα – Γιώργος Μίχος – Swimming Around – Fairy Smoke – Ροΐδης – Raffinata – Φυσικά καλλυντικά – We are not allone – Art Attack – Μαργαριταρένια – Μάνος Αντώναρος – Your Crazy Diamonds – Sukumus Fabulus Est – M. Hulot – La Cruz Del Sur – Calle Drama – Ανησυχίες & Καταθέσεις – Cyber Στάνη – Don’t Kiss the Frog – Phivos – panokato – Le Nonce – Daily Madness – Enlingenment – Ενήλικας Λυγμός – vita moberna – Oίστρος – Finland@Home – Minimalist – Digital Era – Antonisblog X – Alzap – Αστέρης Μασούρας – Ατάλαντος Κούνελος – Old Boy – Διαταραχές – Για Σκέψου – Logic & Chaos – Kyrallina – Λουκρητία – Dream and the City – Vita Mi Barouak – skepsienosanthropou – άωρον – ας φορέσουμε κάτι πιο ανάλαφρο – Γρηγόρης Explore posts in the same categories: Blogosphere, Ελευθερία του λόγου […]

 29. πρασινο αλογο said

  Μιας και το εψαξα λιγο το θεμα, οπως παραδεχεται και στο blog του το «θυμα», ο μηνυτης ασκησε το νομιμο δικαιωμα του. Αρα προς τι οι φωνες, οι καταρες και η αγανακτηση? Μου φαινεται γινεστε βασιλικοτεροι του βασιλεως.

  Δηλαδη αν ερθω εξω απο το σπιτι σου και σου φωναξω «ουστ ρε καρναβαλι» δεν εχεις το δικαιωμα να μου κανεις μηνυση? Γιατι να μην μπορεις να μηνυσεις αν καποιος σε κοροιδευει μεσα απο ενα blog που το διαβαζουν και πολλοι? Και αν καποιος παρεχει χωρο για τετοιες δημοσιευσεις, δεν θα πρεπει (στο μεριδιο που του αναλογει) να ειναι υπευθυνος για τα οσα λεγονται? Τι το περασατε ζουγκλα οπου ο καθε Γκαιμπελς να ριχνει λασπη ατιμωρητι? Μπορει η συγκεκριμενη περιπτωση να ειναι σατιρα, αλλα αμα μεινει ετσι τοτε που μπαινει το οριο για επιδοξους Γκαιμπελς?

  Απο την στιγμη που δεν υπαρχουν διαδικτυακες ντοματες ουτε ιντερνετικο ξυλο (αθανατε Κουγια), οποιος προσβαλλεται παει δικαστηριο. Οκεικ?
  Γι’αυτο οπως ειπα και πριν, χαλαρωστε ολοι εσεις οι επαναστατημενοι bloggers γιατι θα σπασετε καμμια οθονη και οι οθονες κοστιζουν.

 30. Πράσινο άλογο, δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι θέλεις και δικό μου να δημοσιεύω στο μπλογκ μου ότι θέλω. Στην τελική το δικό μου κεφάλι παίζεται αν φάω μήνυση, εσύ τί κόφτεσαι;

  (και τέλος πάντων το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ κάποιος να περνάει μια νύχτα ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ και να του ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ ο υπολογιστής του για κάτι που ΔΕΝ έχει ακόμη δικαστεί – επειδή δηλαδή το ισχυρίστηκε ο μηνυτής)

  ΓΚΕ ΓΚΕ?

 31. πρασινο αλογο said

  Στο site σου μπορεις να δημοσιευεις οτι γουσταρεις και δεν με ενδιαφερει αν φας και 10 μηνυσεις.
  Απο την στιγμη ομως που κανεις την χωρα ρεζιλι για κατι που «νομιζεις» οτι ειναι σωστο, θα δεκτεις την κριτικη ειτε σου αρεσει ειτε οχι. ΓΚΕ ΓΚΕ?

 32. «που κανεις την χωρα ρεζιλι»

  Mήνυσέ με λοιπόν για εθνική προδοσία.

  Και ειδικά εσύ, δεν νομίζω να ΄χεις παράπονο για το αν δέχομαι ή όχι κριτικές εδώ μέσα. No?

  Από ΄κει και πέρα το γεγονός διασταυρώθηκε, ο μηνυτής είναι ο Δημοσθένης Λιακόπουλος (αν παρατηρήσεις τα σχόλια του αποπάνω ποστ).

  Άντε να σε δω τώρα.

 33. πρασινο αλογο said

  Ρε ανθρωπε μου δεν με ενδιαφερει ποιος ειναι ο μηνυτης. Σου ειπα και πριν, το ζητημα ειναι που μπαινει το οριο για επιδοξους λασπολογους. Δεν μπορει τα παντα να περνανε ατιμωρητα. Σου εγραψα επιχειρηματα και επι αυτων περιμενω απαντησεις σοβαρες και οχι του στυλ «site μου ειναι και γραφω οτι γουσταρω».

 34. Ρε άνθρωπε, είμαι στην δουλειά και δεν μπορώ να έχω όλη μου την προσοχή. Σόρι κιόλας δηλαδή.

  Αυτό που λέω είναι ότι μέχρι να αποφασιστεί ότι πράγματι υπήρξαν λασπολογίες ΔΕΝ πρέπει κάποιος να συλλαμβάνεται, να φυλακίζεται και να κατάσχεται το υλικό. Δύσκολο είναι? Μια μήνυση δεν αποτελεί πειστήριο για όλα αυτά που περνάει αυτός ο άνθρωπος. Αν όντως έκανε έγκλημα θα το αποφασίσει το δικαστήριο (που φυσικά αυτό είναι άλλη κουβέντα – περί σάτιρας – και φυσικά εκεί θα περιοριστεί αυτό το μπλογκ τις επόμενες ημέρες).

  Αν πάλι δεν σου απάντησα περίμενε μέχρι αύριο που δεν δουλεύω και θα έχω λίγο παραπάνω χρόνο. Αυτά.

 35. πρασινο αλογο said

  «Αν όντως έκανε έγκλημα θα το αποφασίσει το δικαστήριο «.

  Αντε ρε σοβαρα? Τωρα το καταλαβες? Εγω τι προσπαθω να σου πω δηλαδη? Αρα εσεις δεν εχετε καμμια δουλεια να γραφετε κειμενα αγανακτησης απο την στιγμη που δεν εχετε καθαρη εικονα του τι εχει συμβει και το κυριοτερο, τι προβλεπει ο νομος σε τετοιες περιπτωσεις. Αν οι αστυνομικοι εδρασαν παρανομα θα το δειξει το δικαστηριο και τοτε γραψτε οτι γουσταρετε.

  Μεχρι τοτε, αφηστε στη ακρη ολα τα συμπλεγματα καταπιεσης/καταδιωξης που σας κατατρεχουν (και στους bloggers ρε γαμωτο ??!!) και πατε για κανα φραπουτσινο Παρασκευη που ειναι σημερα.

  Καλο Σ/Κ. Bye.

  Υ.Γ. Λιγο σατιρα δεν σας πειραζει ετσι?

 36. Οκ Πράσινε. Δώσε βήμα σε κάθε τρελλό που θα του καβλώσει ένα πρωί να σε μηνύσει γιατί φιλοξένησες ή έκανες (που ο συγκεκριμένος απλά φιλοξένησε) σάτιρα για έναν βουλευτή ας πούμε, να σε συλλάβει, να σου κατασχέσει τον υπολογιστή, να σου κλείσει την διαδικτυακή επιχείρηση, να σε σπιλώσει και ΜΕΤΑ να τρέξεις να αποδείξεις ότι είσαι αθώος.

  Τί λες βρε άνθρωπε;;;;

 37. πρασινο αλογο said

  Μαλλον δεν θες να καταλαβεις τι προσπαθω να σου πω και το γενικευεις. Τελως παντων, καλη δικαιωση.

 38. asfa na pane xalia said

  ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ..ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΩΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ …ΙΝτερντ δεν
  ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ…
  Απλα εδω εχουμε την παγκόσμια προτυπια για χώρα που θελει να λεγεται αναπτυγμένη…δεν εχουμε νομοθεσία δεν εχουμε κανονες λειτουργίας …
  Απλα σημαίνει στηνουμε διωκτικούς μηχανισμούς χωρίς να υπαρχει υποδομή και οποιοσδήποτε μπορεί να χρεωθεί οτιδηποτε …αν καποιος αποφασίσει να τον καταστεψει..για οποιοδήποτε λόγω…

  Δεν μπορεί να ταυτίζεται ο Χ επαγγελματίας και νομικά κινούμενος στο διαδίκτυο με τον χ χρήστη που μποιρεί να χρησιμοποιήσει ενα συστημα επικοινωνιας παρανομα και καταχρηστικά …και να υποδειξουμε τον ιδιοκτήτη ως υποκινητη και δημιουργό αυτης της δρασης…
  Δεν μπορει να μην υπαρχει ελεγχος με βαση τα διεθνή στανταρ και χώρες που εχουν αναπτυγμενο διαδίκτυο και φυσικά νομοθεσία και διωκτική μεθοδο εντοπισμου εγκληματιων…
  Εδω περα δεν ξερεις του σου ξημερωνει…σε πανε αδιάβαστο ..απο πορνογραφο παιδαρεστη …οικονομικό απατεώνα και δεν ξερω τι αλλο μπορουν να σε παρουσιάσουν απλα και μόνο για δειξουν εργο …ας μας πουν επιτελους να παμε να κατεθέτουμε και στην διωκτική αρχη τι site έχουμε με ποιους όρους και πως μπορει η αρχη να μας βρεί αν γίνει μια παρανομία απο χρηστη …και στα πλαισια του νομου να δώσουμε εκεινα τα στοιχεια εντοπισμού του …και οχι να σε βουτανε ενα πρωί…λεγοντας πληθος ψεματων ….

  Ας κανουν και ενα σώμα δικαστών με τεχνική εκειδίκευση πανω στα θεματα λειτουργίας του ιντερνετ …

 39. @ Πράσινα άλογα

  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΡΕΖΙΛΙ;

  Ποιός είμαι εγώ που ΔΕΝ θα την κάνω;

 40. […] Παρακάτω είναι μερικά από τα blogs που δήλωσαν συμπαράσταση . Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του blogme.gr » агит проп Συννελήφθη ο υπεύθυνος του blogme.gr!!! » Ο κόσμος έτσι όπως τον βλέπω εγώ Διακοπή λειτουργίας του blogme.gr λόγω μήνυσης! » Λαπούτα αρχισαν τα οργανα » COUNTRY BOY&GIRL PLUS FRIENDSΣΤA OΠΛA !!!!» Arxedia MEDIA Μήνυση κατά του blogme » e-rooster blog E, το μελετούσαμε, το μελετούσαμε, τελικά πλάκωσε η αστυνομία ΣΤ’ ΑΛΗΘΕΙΑ.» Αμπελοφιλοσοφίες Τι έγινε με το blogme? » e-saloni.Στο πλευρό του Αντώνη και του blogme.gr » Mirandolina Κάτω τα χέρια από τον σκληρό(δίσκο)! » ΠΕΤΕΦΡΗΣ Δηλώστε ΟΛΟΙ συμπαράσταση στο Blogme.gr » Γ ρ η γ ο ρ η ς Απίστευτη Αθλιότητα… » The Postnuclear IcehouseΦοβού τα Δημόσια Πρόσωπα » NYLON Διακοπή Λειτουργείας Του Βlogme.gr Λόγω Μήνυσης! » Madness is the gift that has been given to me blogme.gr – Αθλιότητα. Θέλω ονόματα! » vrypan|net|weblog Άγιε μου Ευφρόσυνε,» Αθήναιου Βορβορυγμοί η λογοκρισία είναι τύφλωση (blogme.gr) » stratos fountoulis Συμπαράσταση στο blogme.gr » sfrang2 ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ BLOGME » The Law of 4L Χειροπέδες» Sraosha – Rakasha Οι Μουτζαχεντίν του διαδικτύου » e-saloni. Εκαναν μήνυση στο Blogme. Μπέρδεψαν τα μπλογκς με τα μπλόκα » padrazo Ελλάς το μεγαλείο σου! » Bizwriter Ξεκινήσανε λοιπόν να μας φιμώνουν…εμμέσως πλήν σαφώς! » Welcome to Reality Κυβερνομπάτσοι» Site Seein’Το blogme.gr στο Αυτόφωρο » Γιουτζίν RSS Prisoners…» Ο κόσμος έτσι όπως τον βλέπω εγώ Ο ασθενής ή η ασθένεια (about blogme.gr) » raresteak Μήνυση κατά του blogme.gr » Cyber Στάνη Ελλαδιστάν» Θαλασσομπερδεμένη Blogme.gr » Σπιτάκι Blogme.gr» Lida’s WeblogΜήνυση κατά του Blogme.gr » Ανωνυμοι ΜελαγχολικοιJailMe.gr (αντί του ορθού BlogMe.gr): Τραγελαφική ιστορία, με πραγματικά θύματα.» arkoudos.com Κυβερνομπάτσοι » e-saloni. Ας μας δωσει καποιος το ονομα του “δημοσιου προσωπου” … » The|art|attack|weblog ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ » X-PSILIKATZOY Γεια σου Ελλάδα με τη δημοκρατία σου! » The vermilion blog Μήνυση κατά του Blogme.gr » :::: open ::::Δημόσια πρόσωπα ή πρόσωπα του αφρού » ΧΟΙΡΟΒΟΣΚΟΣΜήνυση κατά του Blogme.gr » ANemos Blogme.gr: Νάτες και οι μπλογκομηνύσεις » ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ Μια περίεργη υπόθεση : blogging στο αυτόφωρο ! » Diablog Ποια είναι η πατρίδα της δημοκρατίας είπαμε; » ΙΟΥΔΑΣ Προτείνω: » http://www.zouri.gr ήνυση κατά του blogme.gr » e-saloni.Μηνύω, άρα υπάρχω » Gravity and the Wind Αυτή η χώρα είναι επικίνδυνη! » Για την Ελλάδα, ρε γαμώτο!Το επόμενο πάρτυ » “Μπαμπάκης” – όπως ακριβώς με φωνάζει ο γιός μου Πρώτοι, πρώτοι! » Sobreviviendo Ο,τι να ‘ναι…. » lalalala Αποκαλύπτω το «δημόσιο πρόσωπο» που έκανε μήνυση στο blogme » e-saloni. Που θα φτάσουμε συγχωριανοί ; » ΣΚΕΨΕΙΣ Οι Μουτζαχεντίν του διαδικτύου ( άρχισαν οι Συλλήψεις )» Εξομολογησεις Κανιβαλων.. Ελευθερια στο νετ; Μια αλλη αποψη » Α Woman in this city © Good night and good luck – Ελευθερια λογου και τυπου» e-rooster blog Μήνυση κατά του διαχειριστή του Blogme.gr » Dilated Thoughts ειναι γελοιο» the black prince Θα μιλήσεις με τον δικηγόρο μου… » Ημεροδρόμιο Σύλληψη ή τιμωρία; » ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ » The Law of 4LΛογοκρισία και Μηνύσεις στην φασιστική Ελλάδα (εκδόσεις «Σας Γαμώ Το Σπίτι»» Capillus Vulvae Navem Trahit ΔΕΝ ενοχλεί ένα Blog μοναχό, οι ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ Blogs ΕΝΟΧΛΟΥΝ » taparaponasas stoNATOΠΟΙΟ είναι το ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ που θίχτηκε..??? » taparaponasas stoNATO “Λευτερια στον Α. Τσιπροπουλο” » Chantez à l’âne, il vous fera des pêts Μήνυση κατά του blogme.gr » MindBlog Στην στρούγκα για ένα RSS (Αποκλειστικά μόνο για εσάς στην Ελλάδα)» ιστοριολόγιοΑκίνδυνη Λογοκρισία » Ζειν Ακινδύνως ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Ο BLOGGER ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;;; » >——– Μαύρος Γάτος ——–< Ταξίδι Χωρίς Επιστροφή ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ BLOGME.GR » ΠΡΕΖΑ TV Η ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΝΑΕΙ ! » taparaponasas stoNATO Περί μηνύσεως ο λόγος » Ιφιμέδεια αποκλειστικό: ποιοι έδωσαν τις διαταγές για τις χειροπέδες στο Blogme.Gr» ο Ροΐδης και οι εμμονές του… Στο Αμπου Γκράιμπ και γρήγορα καταραμένοι μπλόγκερς » ths_ellinidas υπάρχει θέμα.. » φυσικά καλλυντικά, αλχημείες & ελιξίρια Grecia, pais fascista » Γιώργος Μίχος Χωρίς λόγια» Swimming Around Ενδείξεις φασιστοποίησης » SerenityΑναρωτιέμαι» Στον πύργοΜήνυση κατά του Blogme.gr !!!!!!!!!!!!!!!!! » Anarrima Feed me more stupidity » Versutia Και αυτά […]

 41. blogme.gr said

  […] […]

 42. […] μπορώ να είμαι τόσο καταστροφικα καλη σαν και αυτή την κυρία ,η την δεσποινίδα, ή τον γνωστο κυριο ,ή αυτόν τον κύριο […]

 43. noname said

  Εμείς γνωρίζουμε τι είναι RSS εσύ γνωρίζεις τι είναι BLOG;
  ———————————-

  Πριν από 1-2 μήνες αν δεν κάνω λάθος διάβασα για την υπόθεση άλλα δεν κατάλαβα και πολλά.
  Πριν από μερικές μέρες διάβασα ότι ο μηνυτής είναι ο Λιακόπουλος.

  Λοιπόν έχουμε και λέμε:
  Πιθανόν…
  1. Ο Μηνυτής να έχει δίκιο και ο Blogme άδικο.
  2. Ο Blogme να έχει δίκιο και ο μυνητής άδικο.

  3. Ο μηνυτής είναι βλάξ όσο και ο εισαγγελέας που διέταξε
  την σύλληψη και δεν κατάλαβε (ή δεν γνώριζε) τι είναι τα blog,
  RSS κλπ με αποτέλεσμα να θεωρήσει ότι o διαχειριστής του Blog.gr
  είναι νομικά υπεύθυνος για το τι εμφανίζετε στην οθόνη του κάθε επισκέπτη του blogme και να προωθήσει την υπόθεση στα δικαστήρια.

  Σε Κάθε περίπτωση 1,2 ή 3 με τις εξυπνάδες σας μας παίρνει όλους η μπάλα.

  Ο κάθε φουκαράς πασχίζει να αναδείξει τις ομορφιές της Ελλάδας
  και να αναπτύξουμε τον τουρισμό και την φήμη της Χώρας μας , να προωθήσουμε τα προϊόντα μας
  και εσείς σε κάθε @$%%@#$$ φτιάχνετε Banners OXI στα Ελληνικά για να αλληλοενημερωθείτε
  αλλά στην διεθνή Αγγλική γλώσσα για να ξεφτιλίσετε
  την Χώρα επειδή ένας βλάξ μήνησε ένα άλλο βλάξ (βλεπε blogme) που ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν
  θα είχε RSS συλογή ενός blogger του οποίου τα θέματα από την πρώτη μέρα λειτουργίας του
  θα ήταν αποκλειστικά το Μου#@$@#$ της μάνας του blogme .

  ο φίλος blogme.gr αφού είδε ότι τα RSS του funel δεν το ενοχλούσανε
  (δεν μιλάγανε κατά αποκλειστικότητα για το Μου@#$@ της μάνας του blogme)
  τα συμπεριέλαβε στον κατάλογο του.

  Το ότι τα RSS της συλογής του δεν ξεφτιλίζανε απλά τον Λιακόπουλο
  αλλά και τα Ιερά και όσια των Ελλήνων (και όχι μόνο)
  δεν τον πείραξε καθόλου.
  Κατάλογος Ελλήνων Blogger μας λέει είχε και ρωτώ…
  με τι κριτήριο έγινε η ταξινόμηση του «Έλληνα» Blogger;

  Αφού έχετε τόσο μένος με την πατρίδα μας την Ελλάδα σας δίνω
  την ιδέα να φτιάξετε τα Banner και στα τουρκικά για να φανούν
  χρήσιμα σε όσους Τούρκους δυσφημούν την πατρίδα μας σε κάθε ευκαιρία.
  (ΟΧΙ δεν είναι όλοι οι Τούρκοι κακοί όπως δεν είναι και όλοι οι «Έλληνες» καλοί).

  Μετά αν έρθει ο “τύπος” από το “Λευκό Σπίτι” να σας πει
  όπως κάναμε σε άλλες χώρες που παραπονιόντουσαν οι
  κάτοικοι για την κυβέρνηση τους νόμους κλπ τους θα κάνουμε και σε εσάς
  θα τους λέτε “αμ…..νοι” φονιάδες των λαών.
  ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΣΑΣΤΕ.

  Αν κάνω λάθος και σας κατηγορώ άδικα τότε βγάλτε αυτή την αηδία (BANNER-Rss prisoners από τα
  Blog σας και βάλτε στην θέση της μία όμορφη φωτογραφία από την
  πατρίδα μας και γράψτε «Beautiful Greece». Η ότι άλλο ΘΕΤΙΚΟ μήνυμα θέλετε.

  Αν θέλετε ουσιαστικά να βοηθήσετε τον Blogme ζητήστε να καταθέσετε
  ως μάρτυρες στο δικαστήριο και να διαφωτίσετε τους δικαστές.

  Με την ευχή ότι θα ξυπνήσετε (όπως αιτείται και ο φίλος Σφακιανάκης στο σχετικό άσμα του)
  και θα μάθετε να λύνετε τα προβλήματα σας μόνοι σας χωρίς να
  ζητάτε βοήθεια από Άγγλους-Γάλλους-Πορτογάλους σας χαιρετώ
  και περιμένω μία ποιο σοβαρή αντιμετώπιση.

  Έλεος πια.

  Υ.Γ
  Αντώνη συγχαρητήρια !!!
  Αντί να φερθείς σοφά όταν πρόλαβες και πήρες ένα
  Τοοοοσο καλό όνομα όπως το blogme έβαλες την κότα
  τον funel πρώτο πρώτο για να πάρεις χιτς και στην συνέχεια παρασύροντας
  15χρονους “bloggers” μας έκανες ρεζίλη διεθνώς για το τίποτα με το αγγλικό BANNER που προώηθησες.

  Δεν μας πείθεις ότι δεν είσαστε όμοιοι με τον funel αφού πουθενά δεν
  λες αν είχα δει το περιεχόμενο του δεν θα τον έβαζα στον κατάλογο.

  Και αυτά που λες ότι δεν είσαι αρμόδιος για λογοκρισία (στην ανούσια συνέντευξη σου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ) είναι προφάσεις εν αμαρτία.

  Από πού και ως που είναι blog η βλακεία του funelokota που ασχολείτε αποκλειστικά
  με τον Λιακόπουλο ΚΑΙ τίποτα άλλο. Εμείς γνωρίζουμε τι είναι RSS εσύ γνωρίζεις τι είναι BLOG;
  Αν ο Funel ασχολείτω με την οικογένεια σου και είχε αποκλειστικά υβριστικά-εξευτελιστικά μυνήματα και για την πατρίδα σου και παραποιούσε θρησκευτικά σύμβολα κλπ θα τον έβαζες στον κατάλογο σαν Blogger;
  Από πού και ως που έγινε Blogger και με τι κριτήριο και Ελληνικό;
  Μήπως από το μέτα τανκ του;

  Αίσχος φιλαράκο, δικαίως θα καταδικαστείς.

 44. j95 said

  Το ότι τα RSS της συλογής του δεν ξεφτιλίζανε απλά τον Λιακόπουλο
  αλλά και τα Ιερά και όσια των Ελλήνων (και όχι μόνο)

  De mas gamane lew gw ta Iera kai ta Osia twn Ellhnwn (kai oxi mono)…

 45. Κατ’ αρχήν ο Λιακόπουλος ΔΕΝ είναι χαζός. Άυτοί που τα ακουμπάνε, είναι.

  Επίσης μια ερώτηση:
  Το «ρεζίλη» εντάσεται στα ιερά και τα όσια μας;

 46. enedra said

  Για το ρεζιλη υπευθυνος ειναι ο Λιακοπουλος .
  Και ενω διατυμπανιζει οτι ειναι γνωστης υψηλης τεχνολογιας,δε μπορει να ξεχωρισει το δραστη απο μια μηχανη rss.
  Να χαρω εγω επιστημονα.
  Αυτος εγινε ρεζιλη
  Αλλα οπου τον περνει κανει το μαγκα,οπου δεν μπορει κανει τη παπια.
  Στο google που εχει στο σεβερ βιντεο γιατι κανει μοκο?
  Περιμενει μηπως φιλοτιμιθει ο funel και εμφανιστει,αν δει να δικαζουν εναν ασχετο.Αυτο λενε ολοι.
  Πες του να δει την απαντηση μου και δωσε του τα συγχαρητηρια μου (αν δεν εισαι αυτος,σιγουρα τον γνωριζεις)για το «ηθος» του.

 47. Rodia said

  Το μπανεράκι πονάει, ε; Μόλις δικαιωθεί ο Αντώνης, θα περάσει, μην ανησυχείς… 😉

 48. Rodia said

  ..στο σχόλιο Νο 43 πάει το προηγούμενο Νο 47 περί μπανερακίου..

 49. enedra said

  Προς Ροδια,
  μηπως πρεπει να φτιαχτουν και νεα μπανερακια?
  Που να πονανε πιο πολυ και να ειναι και πιο επικαιρα?

 50. hacker-x said

  @ noname

  Se posi megali sigxisi vriskese esy kai to afentiko sou Liakopoulos,oste na kanete copy/paste to idio mhnyma se polla blogs.
  Ftiaxe ena banner kai bale to sto metopo sou pou na grafei Hlithios.
  Mathete na kayptete ta ixni sas sto internet(to anonymouse.org kai o anonymos proxy den eine kati poy se kanei anonymo) kai meta elate na mas peite an an xeroume ti eine blogs kai rss.
  Kai pes to likopoulo(an den eise esy…)poso gelopoihste.
  Ena sou leo….mhn eise o Liako (apo ta ixni tha to doume)
  Tote exei na pesei poly gelio,ma poly gelio sou leo.

  Parakalo tous bloggers diadiste afto to post kai to link pou proerxete.

 51. hacker-x, den kserw an exeis dikio alla re file mou ‘xei anevei to aima sto kefali apo xthes kai ama kataferw kai vrw ligo gamoxrono exei na pesei megalo ksexesma se kati typakia san ton noname.

 52. hacker-x team said

  O «ANONYMOS» exei kanei to idio post kai sto blogme,alla opos leei kai o tsypropoulos pou apo oti diavasa,exase to xrono tou kai tou apantise , ekane kai post sto diablog.gr kai kopike
  An gnorizete alla blogs pou mpike kai egrapse enimeroste mesa apo edo.

 53. hacker-x team said

  Episis exei xrisimopoihsei http kai oxi https proxy.
  Gia na mi mpo se leptomeries kai sas mperdepso anazitiste ta post tou se wordpress,alla oxi se blogspot.
  Eidi me vohthia xenon synadelfon, apoktisame prosvasi sto log tou proxy,alla kai analyoume tis pragmatikes IPs.
  Me tin taftopoihsh tis pragmatikis ip, meta…erxomaste ellada, kai ta alla eine esoteriki mas ypothesi
  Anazitoume ena metro sygrisis, gia afto an deite to idio post kai allou anaferete to edo.

 54. noname said

  ——————-
  x-psilikatzoy Says:
  March 30th, 2007 at 6:40 pm
  hacker-x, den kserw an exeis dikio alla re file mou ‘xei anevei to aima sto kefali apo xthes kai ama kataferw kai vrw ligo gamoxrono exei na pesei megalo ksexesma se kati typakia san ton noname.
  ——————–
  Constantina perimeno to…»megalo ksexesma» (me tin ysixia soy bebea alla exo kai agonia na do ti tha moy afierosis)

  ——————–
  Eidi me vohthia xenon synadelfon, apoktisame prosvasi sto log tou proxy,alla kai analyoume tis pragmatikes IPs.
  Me tin taftopoihsh tis pragmatikis ip, meta…erxomaste ellada, kai ta alla eine esoteriki mas ypothesi

  Agapite Hacker-X Team (my ass),
  Tha me ypoxreosis an moy peis ti tha kaneis otan:
  diapistosis oti oute eimai o liako oyte einai to afentiko moy
  oyte eimai pelatis toy oyte opados toy.
  Eyxaristo ek ton proteron.

  tora oi ypolipoi poy grapsate – apantisate, den tha sas
  apantiso giati eisaste… GTP entelos.

  🙂

 55. Pan said

  Θέλω να συμμετάσχω.

  Πληροφορίες πλίζ (έτσι, για να δικαιώσουμε λίγο και τον/την «μας έκανες ρεζίλη διεθνώς για το τίποτα με το αγγλικό BANNER που προώηθησες.»).

  Το οποίο BANNER, παρακαλώ βγάλτε σε κώδικα για να μπορέσω να ανεβάσω και εγώ.

 56. Αποκωδικοποιήσεις….: σιωπής, ψυχής, θρησκειών,μυθολογιών,…..
  URL : http://www.siopi.gr

 57. […] πριν, είχα γανιάσει να τα γράφω και στα αγγλικά και στα ελληνικά και σε κάθε ευκαιρία. Όλοι μας δηλαδή. Ήταν πολύ […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: